top of page

Investeren in machines via crowdfunding

Help ons met het uitbreiden van onze vloot en ontvang een gegarandeerd rendement

Investeren in machines in het kort:

 

  • Wij leveren onze klanten een compleet pakket van grondverzetmachines tussen de 1.000 en 8.000 kilo en echt alles wat eraan vast kan.

 

  • Deze investering gebruiken wij om nieuwe graafmachines te kopen. Wij betalen zelf altijd 20% van de aankoop, zodat de machines nooit 'onder water' staan.

 

  • U ontvangt van ons maandelijks een vaste, gegarandeerde rente. Na drie jaar ontvangt u uw complete investering van ons terug. Natuurlijk mag u dan opnieuw investeren in machines.

 

  • De laatste vijf jaar hebben wij bewezen dat onze aanpak enorm succesvol is. We zijn van 2 miljoen omzet gegroeid naar 3,5 miljoen.

Investeren via crowdfunding: een groeiende markt in grondverzetmachines

Ben je op zoek naar een manier om je geld te laten groeien? Overweeg dan eens om te investeren via crowdfunding. Dit is een unieke kans om bij te dragen aan de groei van een succesvol bedrijf dat gespecialiseerde machines voor grondverzet levert. Sinds 2009 bieden wij deze machines aan en de vraag is enorm toegenomen. Onze klanten hebben de mogelijkheid om de machines te kopen of te huren. Vooral dat laatste is de afgelopen jaren enorm gegroeid. En het einde van die groei? Dat is nog lang niet in zicht.

Waarom investeren in grondverzetmachines?

Wij zien een kans om op deze groeiende vraag in te spelen door meer machines en materiaal aan te schaffen. Maar we hebben hiervoor co-financiering nodig. Dat kan via de bank, maar we zien juist mogelijkheden in crowdfunding. Als spaarder krijg je immers niets meer voor je geld bij de bank.

Beleggen in een solide markt

De aanschaf van machines is geen kleine investering, maar wij zien een groot rendement. De markt is misschien niet 'sexy', maar wel heel solide. Bovendien zal de vraag naar onze 'mini' grondverzetmachines de komende jaren flink groeien dankzij de aanleg van glasvezel en laadpalen.

Risico's en rendement

Zoals bij elke investering zijn er risico's. Maar we hebben de afgelopen vijf jaar bewezen dat onze aanpak succesvol is. Onze omzet is gegroeid van 2 miljoen naar 3,5 miljoen. We geloven dat als we meer kunnen aanbieden, we nog meer kunnen verhuren. Daarnaast zijn onze machines vrij waardevast en kunnen we ze soms na 10 jaar nog voor 50% van de nieuwwaarde verkopen. Dit betekent dat een machine nooit 'onder water' staat. Dus, ben je klaar om te investeren in een groeiende markt? Overweeg dan eens om te investeren via crowdfunding in onze groeiende vloot van machines. Samen kunnen we profiteren van deze kans.

juni-00492.jpg

Benieuwd naar de details?
Bekijk een voorbeeld van de leningsovereenkomst!

Met ons voorbeeld van de leenovereenkomst krijg je een helder beeld van de mogelijkheden om jouw geld in te zetten en te profiteren van het rendement van onze vloot met maar liefst 400 machines. We hebben bewezen dat onze aanpak succesvol is en we willen jou de kans geven om hierin te delen.

Bedankt voor het doorgeven van je contactgegevens!

bottom of page