top of page

vr 01 sep

|

Industriestraat 5d, 5107 NC Dongen, Nederland

Investeren in machines

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Investeren in machines
Investeren in machines

Tijd en locatie

01 sep 2023, 17:00 – 21:00

Industriestraat 5d, 5107 NC Dongen, Nederland

Over het evenement

Bent u op zoek naar een boeiende investeringsmogelijkheid? 

Maak dan kennis met ons bedrijf, waar passie, ondernemerschap en rendement samenkomen. Tijdens onze inloopmomenten op het terrein van Brant BV krijgt u de kans om de wereld van machines en investeringen te verkennen. Kom en ontmoet Dirk Poortvliet, een ervaren ondernemer met een indrukwekkend verleden in de machine-industrie. Vanaf zijn jonge jaren als marktkoopman tot het succesvol overnemen van Brant BV, heeft hij altijd een neus gehad voor veelbelovende kansen. Nu biedt hij investeerders zoals u de gelegenheid om de vruchten te plukken van ons groeiende machinepark.

Ontdek hoe Brant BV zich heeft gespecialiseerd in grondverzetmachines en alles wat daarbij komt kijken. Van hamers en heggenscharen tot graafbakken en knijpscharen, we bieden een compleet assortiment aan materialen voor onze klanten. Leer meer over ons unieke huur- en koopsysteem, waarbij klanten flexibiliteit hebben en precies weten waar ze aan toe zijn.

Wij geloven dat ons groeiende aanbod leidt tot nog meer verhuurkansen. Met de aanleg van glasvezel en laadpalen in het vooruitzicht, zien we de vraag naar ons assortiment alleen maar toenemen. Daarom willen we nu investeerders zoals u de mogelijkheid bieden om in onze machines te investeren en tegelijkertijd onze eigen groei te stimuleren.

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u van harte uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek tijdens onze inloopmomenten op ons terrein. Ervaar de dynamiek van ons bedrijf, stel al uw vragen en ontdek de vele voordelen van investeren in machines. Samen kunnen we een win-win-situatie creëren en profiteren van het rendement dat onze vloot van 400 machines te bieden heeft.

Deel dit evenement

bottom of page