top of page
juni-00445.jpg

Over ons

juni-00461.jpg

Hoe het begon

 

Dirk Poortvliet is altijd al erg actief en ondernemend geweest. Op zijn 16e startte hij als marktkoopman. Op zijn 25e verkocht hij de kraam en stapte in een uitdagend machinebouwproject. Dat ging als een speer en via een vriend kwam hij vervolgens bij een agrarische machinefabriek terecht. Die wereld van no-nonsens en hardwerkende mensen die echt ergens voor gaan, sprak hem erg aan. In 2009 kon hij Brant bv overnemen en die kans pakte hij
meteen met twee handen aan.

Brant BV


Brant BV was een bedrijf dat zich traditioneel richtte op machines op agrarisch en grondverzetgebied. Kijk voor een compleet beeld op www.brantbv.nl. Van tractoren tot graafmachines in alle mogelijke vormen en maten. Dat aanbod bleek wel heel breed en er kwamen te veel verschillende disciplines bij kijken. Vandaar dat Brant BV zich sinds 2015 meer en meer is gaan toeleggen op een specialisatie: grondverzetmachines van 1.000 tot 8.000 kilo met daarbij alles wat er maar aan vast kan. Van hamers en heggenscharen tot graafbakken en knijpscharen.

Van 1 dag huren tot aankoop


Op dit moment is Brant BV specialist en zorgt het bedrijf voor de inkoop, het onderhoud, verkoop, huurkoop en verhuur van het complete pakket. Klanten weten Brant BV te vinden omdat ze er terecht kunnen voor werkelijk alles én omdat ze de keuze hebben uit huur en koop. Klanten kunnen kiezen voor huren voor een dag, drie jaar huurkoop tot meteen compleet kopen én alles wat daar tussen zit. Brant BV maakt het de klant heel inzichtelijk zodat ze precies weten waar ze aan toe zijn en wat het ze per week kost. Het bedrijf speelt hiermee helemaal in op waar de klant behoefte aan heeft. En deze werkwijze slaat aan.
 

Meer aanbod = meer verhuur


Klanten vinden het prettig om alles op één plek af te kunnen nemen. Dat zien Brant BV en de dochterondernemingen Minimachineleasen.nl en Kraantjeleasen.nl ook terug in de stevige groei. Zo’n 80% van het materiaal is continu verhuurd en we geloven erin dat áls we meer aanbod hebben, we nog meer kunnen verhuren. We willen ook voorkomen dat we straks 'nee' moeten verkopen. Gezien de ontwikkelingen zoals de aanleg van glasvezel en laadpalen zien we de behoefte aan ons aanbod alleen maar groeien. Daar willen we nu op in springen met ‘investeren in machines’. Hiermee bieden we investeerders een interessante kans om te investeren én we creëren voor onszelf de ruimte om verder te groeien.

juni-00492.jpg
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
bottom of page