top of page

Kwestie van vraag & aanbod

Groeiende behoefte aan machines

Er is een grote, groeiende vraag om onze machines te huren. De aanschaf van deze machines is geen kleine investering, maar wij zien wel een groot rendement. We willen voor de aanschaf van nieuwe machines particulieren of bedrijven aantrekken die er samen met ons in willen investeren, omdat wij er sterk in geloven dat dit een win-win is voor ons allemaal.

Waarom wij dit doen

Er is een flink groeiende vraag naar gespecialiseerde machines voor grondverzet. Wij leveren die machines al sinds 2009. Onze klanten kunnen ze bij ons kopen, maar ook huren. En vooral dat laatste neemt de afgelopen jaren een enorme vlucht en het einde van die groei is nog lang niet in zicht.


Wij willen én kunnen op deze behoefte inspelen door meer machines en
materiaal te kopen. Alleen hebben we daar cofinanciering voor nodig. Dat
kan via de bank, maar we zien juist mogelijkheden in particuliere of zakelijke investeerders. Als spaarder krijg je immers niets meer voor je geld bij de bank.


Als we de aanschaf volledig uit eigen vermogen zouden financieren, dan
kunnen we maar een beperkt aantal machines per jaar groeien. Dat gaat voor ons te langzaam, omdat de kansen er nú al liggen.

2

Waarom u dit doet

Als spaarder is het niet interessant meer om uw vermogen bij de bank te
laten staan. Tegenwoordig kost het u zelfs geld. Beleggen kan een optie zijn, maar ook erg risicovol. Onze leningen zijn veel vertrouwder; u weet exact waar u aan toe bent en wat we met uw geld doen. We kunnen u compleet inzicht in de boekhouding geven, we stellen een net contract op met een vaste looptijd en een vaste, gegarandeerde rente. U krijgt van ons dus een zo hoog mogelijke zekerheid.


Naast de hoge rente doet u het ook omdat u in deze kans gelooft. Omdat u vertrouwt op hardwerkende ondernemers die doen wat ze beloven. Die een goede naam in de markt hebben en nog nooit een betalingstermijn hebben gemist. Die zien dat er nu een ontzettend mooi kans ligt om te groeien en daar vol voor willen gaan. Er is veel meer mogelijk!

3

Wij investeren samen

U maakt het ons mogelijk om de kansen die er liggen te pakken. Om te groeien met ons bedrijf én nog meer klanten te bedienen met ons complete pakket. Wij zijn zelf erg enthousiast over dit initiatief en ‘investeren in machines’. En natuurlijk zorgen we ervoor dat het ook voor u iets moois oplevert.

Rekenvoorbeeld: 

Stel u leent ons € 25.000 voor de duur van drie jaar tegen een rentevergoeding van 5,5%. Dan schaffen wij een nieuwe machine aan voor € 35.000. Die machine verhuren wij (in dit voorbeeld) via huurkoop voor drie jaar. De klant betaalt hier iedere week een vast bedrag voor en aan het eind van het contract is de machine pas van hem/haar. Als we alle huurbedragen bij elkaar optellen, komen we natuurlijk aan een bedrag dat veel hoger ligt dan de aanschafprijs. Die drie jaar lang blijft de machine overigens voor de volle 100% van ons en dat zorgt voor een stuk zekerheid gezien de waardevastheid van deze machines. Drie jaar lang betalen wij u ieder jaar 5,5% rente uit en aan het einde ontvangt u de € 25.000 retour. Ongeacht wat de restwaarde van de machine is.


U kunt dus ieder jaar rekenen op 5,5% van € 25.000 = € 1.375,-
Dat is voor de volledige termijn dus 3 x €1375,- = € 4125,-
In drie jaar tijd heeft u zo dus van € 25.000 al snel € 29125,- gemaakt

In overleg is het altijd mogelijk om tussentijds op te zeggen, dan betalen wij u binnen een maand terug.

4

Geen risico?

Niets is zonder risico’s. Zoals ze zeggen: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Nu hebben we de laatste vijf jaar inderdaad bewezen dat onze aanpak enorm succesvol is. We zijn van 2 miljoen omzet gegroeid naar 3,5 miljoen. Er is veel vraag naar ons complete pakket van ‘mini’ grondverzetmachines met alles wat er maar aan kan. En we geloven er in dat als we meer aanbieden, we nog meer kunnen verhuren. Het is geen ‘sexy’ markt maar wel heel solide. De markt groeit de komende jaren ook flink door dankzij de aanleg van glasvezel en laadpalen.
 

We hebben dus al bewezen dat het kan en we gebruiken de lening ook niet
om een gat te dichten. We investeren het bedrag volledig in machines. Deze machines financieren we in drie jaar, maar we schrijven ze in vijf jaar af. Omdat wij ook nog eens 20% van elke nieuwe aankoop zelf financieren,
betekent dit dat een machine nooit ‘onder water’ staat. Daarnaast zijn ze vrij waardevast en kunnen we ze soms na 10 jaar nog voor 50% van de
nieuwwaarde verkopen.

juni-00492.jpg

Benieuwd naar de details?
Bekijk een voorbeeld van de leningsovereenkomst!

Met ons voorbeeld van de leenovereenkomst krijgt u een helder beeld van de mogelijkheden om uw geld in te zetten en te profiteren van het rendement van onze vloot met maar liefst 400 machines. We hebben bewezen dat onze aanpak succesvol is en we willen u de kans geven om hierin te delen.

Bedankt voor het doorgeven van je contactgegevens!

bottom of page